Medarbejdere

 

 fullsizeoutput_11fb

Christian Freitag (f. 1965)

Læge Christian har været læge i 24 år og speciallæge i almen medicin siden 2003, hvor han startede her i Holte Lægehus. Tidligere har Christian arbejdet på flere forskellige sygehuse og i flere forskellige specialer.

Fra april 2015 er Christian valgt som formand for de praktiserende lægers organisation, og han er derfor i klinikken på nedsat tid indtil juni 2021.

 fullsizeoutput_11fd

Charlotte Rask (f. 1974)

Læge Charlotte har været læge i 18 år og er speciallæge i nuclearmedicin og almen medicin. Tidligere har Charlotte arbejdet på flere forskellige sygehuse på Sjælland og i mange forskellige specialer. Hun har også arbejdet hos flere praktiserende læger – senest i et lægehus i Vordingborg

 fullsizeoutput_11f8

Ida Weidner  (f. 1968)

Læge Ida har været læge i 21 år og er speciallæge i almen medicin. Tidligere har Ida arbejdet på flere forskellige sygehuse og i mange forskellige specialer. Senest har hun arbejdet i en lægeklinik i Virum i 10 år.

 fullsizeoutput_11fa

Charlotte Schmidt(f. 1982)

Jordemoder Charlotte har arbejdet som jordemoder på Hvidovre hospital og har arbejdet med både gravide, fødende og barslende. Charlotte har mange forskellige funktioner i lægehuset; både kliniske undersøgelser og konsultationer med borgere med kroniske sygdomme, gravide og børn.

 fullsizeoutput_11f7

Camilla Rosberg Hansen  (f. 1974)

Lægesekretær.  Camilla har tidligere arbejdet som lægesekretær på Akutklinikken på Gentofte Hospital. Før det har hun arbejdet for en praktiserende læge, så hun kender vores verden. Camilla arbejder primært i sekretariatet, men kommer også til at hjælpe til med blodprøver, ekg og lignende på visse tidspunkter.

 fullsizeoutput_11fc

Susanne Salmonsen (f. 1961)

Sygeplejerske. Susanne har bred erfaring både fra sygehuse og hos praktiserende læger. Dertil har Susanne stor erfaring med vaccinationer, da hun både har arbejdet for en vaccinationsklinik og undervist i både børne- og rejsevaccinationer gennem flere år. Susanne har mange forskellige funktioner i Lægehuset:  Egne konsultationer, laboratorieopgaver og telefonbetjening.